Renapharma skapar arbetstillfällen för Uppsalaungdomar

By 15 januari, 2016Okategoriserad

Genom att förlägga produktion och montering av företagets produkt Curebits i Sverige kan det Uppsalabaserade läkemedelsbolaget Renapharma AB skapa arbetstillfällen åt Uppsalaungdomar.

Renapharma AB, det Uppsalabaserade läkemedelsbolaget köpte 2014 innovationen Curebits. Curebits är en livsstilsinspirerad doseringscylinder för förvaring av tabletter, med en tillhörande mobil applikation som påminner och larmar när man ska ta sina doser.

Renapharma har strävat efter att låta produktionen av Curebits ligga i Sverige.  Vi är därför glada över att kunna erbjuda en helt svensktillverkad produkt. Tack vare det kan vi nu erbjuda arbetstillfällen för Uppsalaungdomar för montering av produkten.

Hittills har tre ungdomar erbjudits arbetstillfällen och har använt kvällar och helger till montering av produkten som nu är färdig att lanseras.

Publiceras januari 2016

Leave a Reply